Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 06:59

كمپوت هلو

كمپوت هلو

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

هلو 500 گرم

 

آب یك‌دوم پیمانه

 

شكر 250 گرم

 

عرق بیدمشك 2 پیمانه

آشپزباشی - زیبا مالك

 

هلوها را بشوئید و هسته‌ آن‌ها را جدا كنید. می‌توانید آن‌ها را به دو یا چهار قسمت تقسیم كنید. حالا هلو هسته گرفته را همراه با آب، به مدت 5 دقیقه روی حرارت زیاد قرار دهید.

 بعد ظرف را از روی حرارت بردارید و داخل یخچال بگذارید تا كاملاً سرد شود. اكنون شكر و عرق بیدمشك را، به مدت 25 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.

حالا هلوهای سرد شده را داخل شربت گرم بریزید و 10 دقیقه‌ دیگر بجوشانید. بگذارید كمپوت سرد شود بعد آن را درون شیشه بریزید، درش را ببندید و در یخچال نگه دارید.

برچسب ها: انواع مربامرباشیرینی پزیطرز تهیه مرباآموزش کمپوتمواد اولیه مرباكمپوت هلوزیبا مالک تعداد بازديد: 630 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است