آشپزباشی - زیبا مالك
هلوها را بشوئید و هسته آنها را جدا كنید. میتوانید آنها را به دو یا چهار قسمت تقسیم كنید. حالا هلو هسته گرفته را همراه با آب، به مدت 5 دقیقه روی حرارت زیاد قرار دهید.
بعد ظرف را از روی حرارت بردارید و داخل یخچال بگذارید تا كاملاً سرد شود. اكنون شكر و عرق بیدمشك را، به مدت 25 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
حالا هلوهای سرد شده را داخل شربت گرم بریزید و 10 دقیقه دیگر بجوشانید. بگذارید كمپوت سرد شود بعد آن را درون شیشه بریزید، درش را ببندید و در یخچال نگه دارید.