Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 25 آذر 1396 - 23:55

مربای به

مربای به

shooroshirin6

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

به خرد كرده 1 كیلوگرم

 

آب 250 میلی لیتر (1 پیمانه)

 

شكر حدود 400 گرم

 

آبلیمو  3 قاشق سوپخوری

 آشپزباشی- سحر سامانی

 

همه مواد لازم را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه در قابلمه را با پارچه تمیزی بپوشانید و روی قابلمه قرار دهید. حالا مربا را 2-3 ساعت بپزید تا به قرمز رنگ شود. هر 30 دقیقه یكبار، مربا را هم بزنید و چنانچه آب آن كم شد، قدری آب بیفزائید. مربای به را در شیشه‌های استریل كرده بریزید و در یخچال نگه دارید.

 

برچسب ها: مربای بهروش تهیه مربای بهآموزش مربای بهانواع مربامربا تعداد بازديد: 401 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است