Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 3 شهریور 1398 - 19:50

مربای زنجفیل

مربای زنجفیل

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

زنجفیل تازه نیم‌كیلوگرم

 

قند 1 كیلوگرم

 

آب جوش 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

جوهر لیمو یك دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی - زیبا مالك

 

زنجفیل را بشوئید و پوستش را به كمك پوست‌كن بگیرید. آن‌گاه به صورت ورقه‌های نازك ببرید و در آب سرد قرار دهید تا تغییر رنگ ندهد. حالا در قابلمه‌ی مناسبی، آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.

 اكنون روی زنجفیل آب‌جوش بریزید و به مدت نیم ساعت بجوشانید. بعد در آبكش بریزید و این كار را چند بار تكراركنید تا تلخی و تندی زنجفیل گرفته شود.

آن‌گاه شكر و آب جوش را در قابلمه‌ دیگری بریزید و روی حرارت قرار دهید، زنجفیل را به آن بیفزائید و با حرارت ملایم و یكنواخت بجوشانید تا شربت قوام آید. در آخر، جوهرلیمو را در یك قاشق سوپخوری آب جوش حل كنید و به مربا بیفزائید.

پس از 2-3 جوش، مربا را از روی اجاق بردارید و همین‌كه خنك شد، در شیشه‌ تمیز و خشك بریزید.

 

 

برچسب ها: انواع مربامرباآموزش مرباشیرینی پزیطرز تهیه مربازیبا مالکمربای زنجفیلمواداولیه مربا تعداد بازديد: 741 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است