Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 04:49

مربای پوست هندوانه

مربای پوست هندوانه

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پوست هندوانه 1 كیلوگرم

 

پودر آهك 500 گرم

 

شكر 360 گرم (1/5 الی 2 پیمانه)

 

آب 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

زاج یك چهارم قاشق چایخوری

 

دانه‌ هل 1 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - زیبا مالك

 

پوست هندوانه را با پوست‌كن به شكل نوارهای باریكی ببرید، بعد لوله كنید (اگر ضخیم بود یك لحظه در آب‌نمك بیندازید تا كمی نرم شود). پس لوله‌ها را با نخ به هم وصل كنید.

داخل آب آهك زلال به‌مدت 6 ساعت قرار دهید. بعد آن‌ها را مدت 3 ساعت در آب معمولی قرار دهید. داخل قابلمه‌ای مقداری آب بریزید و بجوشانید.گل‌ها را داخل آب جوش بریزید و بپزید حالا شربت را به این صورت آماده كنید: شكر و آب را در قابلمه بریزید. روی حرارت ملایم بگذارید.

همینكه شكر حل شد، زاج و هل را بیفزائید. اكنون گل‌های هندوانه را در شربت بریزید تا بپزد.

شربت كه قوام آمد، آبلیمو را اضافه كنید و بعد از دو سه جوش حرارت را خاموش كنید. مربا را در شیشه بریزید و در جای خنك نگه‌دارید.

 

 

برچسب ها: انواع مربامرباآموزش مرباشیرینی پزیمربای پوست هندوانهمواد اولیه مربازیبا مالکطرزتهیه مربادستورمربا تعداد بازديد: 664 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است