Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 04:49

مربای ملون و زنجفیل

مربای ملون و زنجفیل

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

 ملون (طالبی) پوست کنده و مکعبی خرد کرده 2 عدد متوسط

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

پوست لیموی رنده کرده از یک لیمو

 

زنجفیل شکری مکعبی خرد کرده حدود 2 قاشق سوپخوری

 

شکر 60 درصد از مقدار طالبی

آشپزباشی- سحر سامانی

 

ملون، آبلیمو، پوست لیمو، زنجفیل و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌‌گاه روی ظرف را بپوشانید و 12 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا این مخلوط را صاف کنید و شربتش را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید .

سپس شربت را 20 دقیقه بجوشانید و بعد میوه صاف کرده را به شربت بیفزائید و مربا را 30 دقیقه دیگر بپزید.

 

برچسب ها: انواع مربامربای ملون و زنجفیلمربای ملونمربای زنجفیلیمربای طالبی تعداد بازديد: 730 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است