Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 00:42

مارمالاد قالبی

مارمالاد قالبی

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

سیب 5 عدد متوسط (حدود 750 گرم)

 

گلابی 4 عدد متوسط (حدود 750گرم)

 

آب 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

شكر حدود 880 گرم (4 پیمانه)

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

قالبی به قطر 23 سانتیمتر را با روغن مایع چرب كنید. پوست و دانه‌ی میوه‌ها را بگیرید و میوه‌ها را خرد كنید.

آن‌گاه میوه‌ها را در قابلمه بریزید و آب را بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا میوه بپزد و كاملاً نرم شود.

سپس میوه‌ها را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. حال پوره‌ی میوه را با پیمانه اندازه‌گیری نمائید و به ازای هر پیمانه پوره‌ی میوه 220 گرم شكر به آن بیفزائید.

اكنون پوره‌ی میوه، شكر و آبلیمو را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود و بعد به مدت تقریبی 45 دقیقه یا تا زمانیكه رنگ مخلوط تغییر كند و غلیظ شود، بپزید.

اینك مخلوط فراهم كرده را در قالب بریزید و صبر كنید تا كاملا خنك شود. حالا می‌توانید آن را به اندازه‌های دلخواه ببرید و با پنیر میل كنید.

 

برچسب ها: مارمالاد سیبمربا و مارمالادآموزش مارمالادانواع مارمالاددستور مارمالادمارمالاد قالبیمارمالاد گلابی تعداد بازديد: 612 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مارمالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است