Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 03:01

مربای پوست لیمو ترش

مربای پوست لیمو ترش

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

لیمو ترش:یک کیلو

شکر:۱ کیلو

رنگ زعفرانی:۱ قاشق چایخوری

آبلیمو تازه:نصف لیوان

آب:۳ لیوان

 

طرز تهیه

ابتدا لیمو را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و آب آن را بگیرید.

پوست لیمو را داخل مقداری آب سرد قرار دهید، طوری که آب روی لیمو‌ها را بپوشاند.

اجازه دهید تا به مدت ۱۰ تا ۱۲ ساعت استراحت کند و در این فاصله دو بار آب آن را عوض کنید.

بعد از این زمان با یک قاشق، پوست‌های داخل لیمو را جدا کنید.

سپس پوست لیمو‌ها را سه مرتبه، به مدت ۵ دقیقه در آب جوش بجوشانید و هر بار آب آن را عوض کنید.

بعد از این مرحله از طریقه تهیه مربا پوست لیمو ترش، شکر را با سه لیوان آب و نصف لیوان آبلیموی تازه و رنگ زعفران مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند.

سپس پوست لیمو‌ها را داخل شهد شکر بریزید و بگذارید تا به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشند و مربا به قوام لازم برسد.

مربای لیمو ترش بیشتر برای دسر بکار می‌رود و بسیار خوش عطر است.

برچسب ها: مرباطرز تهیه مربامربا پوست لیموترش تعداد بازديد: 169 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟