Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 تیر 1398 - 01:47

مربای سیب

مربای سیب

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

سیب گلاب سفت نیم كیلوگرم

 

آب به اندازه‌ای كه روی سیب‌ها را بگیرد

 

سركه 2-3 قاشق سوپخوری

 

شكر نیم كیلوگرم

 

آب جوش 350 میلی‌لیتر (حدود یك و یك دوم پیمانه سرخالی)

 

 

گلاب 125 میلی‌لیتر (یك دوم پیمانه )

 

آب لیموترش 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - زیبا مالك

 

سیب‌ها را بشوئید و پوست آن‌ها را خیلی نازك و ظریف بگیرید. آن‌گاه با نوك چاقو، خیلی با دقت از ته سیب‌ها شروع به خالی كردن وسط و تخم سیب‌ها كنید، طوری كه دُم سیب‌ها جدا نشود.

بعد بلافاصله سیب‌ها را داخل محلول آب و سركه قرار دهید تا فرصت تغییر رنگ پیدا نكنند. وسیله‌ای روی محلول آب و سركه قرار دهید تا به سیب‌ها فشار وارد كند و از آب بیرون نیایند.

بعد از آماده‌شدن، سیب‌ها را داخل ظرف مناسبی در یك‌ردیف جا دهید. شكر و آب جوش را همراه با گلاب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شكر حل شود.

حالا سیب‌ها را داخل شربت بچینید و صبر كنید شربت قوام آید. به محض قوام آمدن شربت، آب لیموترش را بیفزائید و پس از 2-3 جوش، مربا را از روی حرارت بردارید.

 

برچسب ها: انواع مرباآموزش مرباشیرینی پزیآشپزی با سیبدستور مربامربای سیبزیبا مالکطرز تهیه مربای سیبمواد اولیه مربای سیب تعداد بازديد: 750 تعداد نظرات: 0

نظر سشما درباره این مربا چیست ؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است