Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 05:19

دسر کیک هلو | دسر کیک

دسر کیک هلو | دسر کیک

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

دسر کیک هلو | دسر کیک 

مواد لازم برای تهیه دسر کیک

كیك اسفنجی 1 عدد

آب هلو یكچهارم پیمانه (60 میلیمتر)

پنیر خامهای 300 گرم

شكر 50 گرم

خامهی فرم گرفته 300 گرم

پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری

آب هلو  یكچهارم پیمانه (60 میلیلیتر)

بادام پرك بوداده   150 گرم

 مواد لازم برای ژله‌ی هلو:

كمپوت هلو   1 قوطی

پودر ژلاتین   یكونیم قاشق سوپخوری

آب هلو   یك‌دوم پیمانه

 

طرز تهیه دسر کیک هلو

كیك اسفنجی را از ارتفاع به دو قسمت تقسیم كنید و یك قسمت را در ته قالب قرار دهید و با آب هلو كمی مرطوب كنید. پنیر خامهای را با شكر مخلوط سازید و با همزن برقی بزنید تا نرم و لطیف شود. سپس آن را با خامهی فرمگرفته مخلوط كنید. 2 قاشق سوپخوری پودر ژلاتین را روی یكچهارم پیمانه آب هلو بپاشید و به روش بنماری حل كنید و به مواد بالا بیفزائید. حالا مواد را به دو قسمت تقسیم كنید، یك قسمت را روی كیك داخل قالب بریزید و صاف كنید و به مدت 10 دقیقه در فریزر بگذارید تا كمی سفت شود. ژلهی هلو را نیز روی مواد داخل قالب بریزید؛ روی آن را صاف كنید و به مدت 10 دقیقهی دیگر در یخچال قرار دهید و بعد از این مدت، باقیماندهی مایهی پنیری را روی ژلهی هلو بریزید و قسمت بعدی كیك را روی آن بگذارید و كمی بفشارید تا بچسبد. روی قالب را بپوشانید و به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس كیك را از قالب درآورید و در ظرف مورد نظر بگذارید و با خامه و بادام پرك، تزئین نمائید.

روش تهیه‌ی ژله‌ی هلو:

كمپوت هلو را پوره كنید، پودر ژلاتین را روی آب هلو بپاشید و به روش بنماری حل كنید و به پورهی هلو بیفزائید.

برچسب ها: دسر کیک هلودسر کیکطرز تهیه دسر کیک تعداد بازديد: 517 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟