Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 28 مرداد 1398 - 19:11

دسر شکلاتی

دسر شکلاتی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای ۶ نفر 

نشاسته ذرت ۴۵ گرم

آرد برنج ۱۰ گرم

پودر کاکائو ۵۰ گرم

اسانس وانیل یک قاشق چایخوری

آب سرد ۱۲۵ میلی لیتر (یک‌دوم پیمانه)

شیر یک لیتر (4 پیمانه)

شکر ۲۰۰ گرم

کره ۵۰ گرم

خامه فرم گرفته برای تزیین به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو مقدم

نشاسته ذرت، آرد برنج، پودر کاکائو و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و آب را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

آن‌گاه شیر ‌را افزوده و هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.

سپس مایه فراهم کرده را روی حرارت متوسط قرار دهید و پیوسته با مفتول دستی هم بزنید.

همینکه این مخلوط به جوش آمد، شکر را بیفزائید و مایه را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود.

حالا کره را اضافه کنید و دسر را از روی حرارت بردارید.

اکنون دسر شکلاتی را در لیوان‌های مناسب پذیرائی بریزید و همینکه خنک شد، آن را دریخچال بگذارید تا کاملا سرد شود.

هنگام مصرف، روی دسر را با خامه بیارائید.

یادآوری: می‌توانید به خامه قدری پودر کاکائو بیفزائید.

برچسب ها: دسردسر شکلاتیدستور تهیه دسرآشپزباشیشور و شیریندستور تهیه دسر شکلاتیروش تهیه دسر شکلاتی تعداد بازديد: 257 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است