Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 تیر 1398 - 21:07

پن كیك عسل و شكلات

پن كیك عسل و شكلات

shooroshirin3

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ 5 عدد

 

آرد 150 گرم

 

شیر 250 میلی‌لیتر

 

كره آب‌كرده 120 گرم

 

نمك به میزان لازم

 

عسل و شكلات به میزان لازم

آشپزباشی

 

ابتدا سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا كنید. سفیده‌ها را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. بعد زرده‌ها را جداگانه بزنید تا غلیظ و كمرنگ شود. سپس آرد را به زرده‌ها بیفزائید. حالا شیر، كره و نمك را، كم‌كم به مایه بیفزائید. در انتها، سفیده‌ها را افزوده و به آرامی مخلوط كنید.

اینك تابه مناسبی را با قدری روغن چرب سازید و هر بار قدری از مایه درون آن بریزید و هر دو طرفش را برشته كنید. حالا پن‌كیك‌ها را به عسل و شكلات آغشته كنید و روی هم بچینید و یك‌ساعت در یخچال بگذارید. بعد برش بزنید و نوش‌جان‌كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیپن کیکآموزش پن کیکآشپزباشیپن كیك عسل و شكلاتآشپزی با پن کیکپن کیک شکلات تعداد بازديد: 602 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است