Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 11:23

پودینگ برنج با میوه‌های خشك

پودینگ برنج با میوه‌های خشك

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

پودینگ برنج با میوه‌های خشك

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:

برنج نیمكوب خیس كرده 10 قاشق سوپخوری

شیر یك لیتر

دارچین یك تكه

مخلوط میوههای خشك یك و یك دوم پیمانه

آب پرتقال 150 میلیلیتر

شكر 100 گرم

پوست پرتقال رنده كرده یك قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه پودینگ برنج با میوه‌های خشك:

در ظرف مناسبی برنج، را با مقداری آب بپزید. آنگاه شیر و دارچین را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. ظرف را روی اجاق بگذارید و آن را با حرارت ملایم بجوشانید. حالا در ظرف را ببندید و گاهی مخلوط را هم بزنید. هنگامی كه شیر موجود در ظرف بخار شد، آن را از روی اجاق بردارید. در این هنگام میوههای خشك را (شامل زردآلو، آلو، كشمش و برگه هلو)، در ظرفی بریزید. بعد آب پرتقال و شكر را بیفزائید و روی اجاق قرار دهید تا میوهها نرم شوند و آب پرتقال بخار شود. اكنون تكه‌‌ی دارچین را از داخل برنج بردارید و پوست پرتقال را اضافه نمائید. میوهها را داخل قالبی میانتهی به گنجایش یك و نیم لیتر- كه آن را از قبل چرب كردهاید- بچینید و پودینگ برنج را روی آن‌‌ها بریزید، صاف كنید و روی ظرف را بپوشانید. حالا قالب را در یخچال بگذارید تا پودینگ كاملاً ببندد. آنگاه آن را در ظرف زیبائی برگردانید و مصرف نمائید.

برچسب ها: پودینگ برنجپودینگ برنج با میوه خشکطرز تهیه پودینگ برنجپودینگ میوه خشک تعداد بازديد: 2026 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟