Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 خرداد 1398 - 03:08

دسر پنیر شكلاتی | طرز تهیه دسر

دسر پنیر شكلاتی | طرز تهیه دسر

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

دسر پنیر شكلاتی

مواد لازم برای تهیه این دسر:

پنیر خامهای 225 گرم

شكر  2 قاشق سوپخوری

پوست پرتقال رنده كرده 2 قاشق سوپخوری

آب پرتقال 125 میلیلیتر

پودر ژلاتین یك و یكدوم قاشق سوپخوری

خامه یك قاشق سوپخوری

شكلات سفید ذوبكرده 75 گرم

میوه‌های خشك*  150 گرم

 

آشپزباشی: سهيلا جباری

طرز تهیه دسر پنیر شكلاتی

در ظرف مناسبی، پنیر و شكر را با هم مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا شكر حل شود. آن‌گاه پوست پرتقال را بیفزائید.

همچنین بخوانید: خرید کتاب آموزش بستنی و دسر

در كاسه‌ی كوچكی، پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بپاشید و ژلاتین را به روش بن ماری حل كنید. پس از آن كه كمی خنك شد، آن را به مخلوط پنیر اضافه نمائید. سپس خامه و شكلات را نیز بیفزائید و در آخر، میوه‌های خشك خرد كرده را اضافه كنید. حالا مایه را در قالبی به گنجایش نیم لیتر بریزید و به مدت 4 – 5 ساعت در یخچال نگه دارید تا دسر ببندد. اكنون دسر را روی ظرف مناسبی برگردانید و با شكلات و میوه‌های خشك آن را تزئین نمائید.

* میوه‌های خشك، شامل زردآلو، برگه‌ی هلو، كشمش، انجیر و آلوست.

 

برچسب ها: طرز تهیه دسردسر پنیردسر پنیر شكلاتیطرز تهیه دسر پنیر شكلاتی تعداد بازديد: 545 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است