Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 04:26

سالاد توت‌فرنگی با گرمك

سالاد توت‌فرنگی با گرمك

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

گرمك كوچك 1 عدد

 

خیار خردكرده  1 عدد

 

توت‌فرنگی خردكرده  225 گرم

 

كاهوی چینی خلال كرده 1 عدد كوچك

 

برگ نعنا برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس سالاد

 

خیار كوچك پوست گرفته 1 عدد

 

برگ نعنا كمی

 

پوست لیموی رنده كرده از یك عدد لیمو

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

شكر 2 قاشق چایخوری

 

ماست چكیده 200 گرم

 

نمك كمی

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

گرمك را با وسیله مخصوص به شكل توپ‌های كوچكی درآورید و با توت‌فرنگی و خیار مخلوط كنید. ظرف مناسبی انتخاب نمائید و كاهو را در آن بریزید. سپس مخلوط میوه‌ها را روی كاهو بریزید و با برگ نعنا تزئین كنید. سالاد را در یخچال بگذارید تا كاملا سرد شود. اكنون سالاد را همراه با سس میل نمائید.

روش تهیه سس: تمامی مواد را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روش كنید تا سس، صاف و یكدست شود. حالا سس را درون ظرف كوچك و مناسبی بریزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سالادروش تهیه سالادآشپزباشیفاطمه درویشسالاد توت‌فرنگی با گرمكسالاد توت فرنگیسالاد با گرمک تعداد بازديد: 1118 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟