Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 30 آبان 1397 - 21:44

چیزکیک نارگیل و تافی

چیزکیک نارگیل و تافی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر:

بیسکویت آسیاب کرده 250 گرم

کره آبکرده  125 گرم

پنیر خامه‌ای یا ماسکار پونه  250 گرم

خامه صبحانه  300 گرم

تخم‌مرغ همزده  3 عدد

شیر نارگیل  280 گرم

نارگیل برشته کرده 45 گرم

نشاسته ذرت  35 گرم

شکر 110 گرم

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه تافی:

شکر 110 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

بیسکویت و کره را با هم مخلوط کنید و در قالب چربکرده کمربندی به قطر 22 سانتیمتر بریزید.

آن‌گاه بیسکویت را در کف و دیواره قالب فشرده کنید و قالب را نیم ساعت در یخچال نگه دارید.

سپس پنیر خامه‌ای، خامه، تخم‌مرغ‌ها، شیر نارگیل، نارگیل، نشاسته ذرت، ‌شکر و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

حالا مایه فراهم کرده را در قالب روی بیسکویت بریزید و قالب را در سینی قرار دهید. اکنون چیزکیک را به مدت تقریبی یک ساعت تا یک ساعت و ربع در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.

آن‌گاه فر را خاموش کنید، در فر را نیمه‌باز بگذارید و چیزکیک را در فر خنک کنید. حالا روی چیز کیک را بپوشانید و یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. در صورت دلخواه روی چیزکیک را با تافی بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیافسانه ظروفیچیز کیک نارگیل و تافیچیز کیک نارگیلطرز تهیه چیز کیک نارگیل و تافی تعداد بازديد: 214 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است