Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 29 شهریور 1398 - 18:38

رنگينك

رنگينك

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم

خرمای سیاه یا رطب ٢٥٠ گرم

آرد گندم  ٢٥٠ گرم

روغن جامد   125 گرم

کره   150گرم

پودر دارچین   ١ قاشق چایخوري

گردوی خرد کرده   ٥٠ - ٧٥ گرم

پودر شکر  ٦٥ گرم

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

هسته خرما را در آورید و ریز خرد کنید.آن گاه آرد گندم را در تابۀ مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا طلائی رنگ شود.

سپس روغن و کره را بیفزائید و مخلوط کنید تا کاملا صاف و یکدست شود.

حالا دارچین را افزوده و مخلوط سازید وتابه را از روی حرارت بردارید تا مواد فراهم کرده خنک شود.

اکنون کف ظرف مناسبی را به اندازۀ  14×20 سانتیمتر دو لایه سلفون بیندازید .

 نیمی از مخلوط فراهم کرده را در آن بریزید و صاف کنید و بعد نیمی از خرما را رویش بپاشید و رنگینک را چند دقیقه در یخچال نگه دارید تا مخلوط آرد و روغن اندکی خودش را بگیرد ولی زیاد سفت نشود. 

اینک گردو و باقیمانده خرما را روی رنگینک بریزید و قدری آن را فشرده کنید.آن گاه باقیماندۀ مایه رنگینک را نیز در قالب روی خرما بریزید و صاف کنید.

حالا رنگینک را در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد.سپس آن را از یخچال درآورید و چند دقیقه در دمای محیط نگه دارید و بعد با چاقوی تیز به اندازه دلخواه برش دهید.

یادآوری1: در صورت دلخواه میتوانید روی رنگینک پودر شکر بپاشید و یا از گیپور خوراکی و شکلات آبکرده استفاده کنید.

یادآوری 2: رنگینک را در ظرف دردار و در یخچال نگهداری کنید.

برچسب ها: آشپزباشیدسر خوشمزه ایرانیعارفه ابن الرضارنگینکطرز تهیه رنگینکمواد لازم برای تهیه رنگینک تعداد بازديد: 443 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟