Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 05:29

شکلات فندق و پسته

شکلات فندق و پسته

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 25 عدد

شیرعسلی 150 گرم

عسل 3 قاشق سوپخوری

کره 100 گرم

شکلات تلخ (خرد کرده) 300 گرم

فندق برشته دو نیم کرده 120 گرم

خلال پسته  40 گرم

آشپزباشی - لیلا آیانی صفت

شیرعسلی، عسل و کره را در ظرف مناسبی که دارای کف ضخیمی باشد، بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا صاف و یکدست شود.

آنگاه شکلات را بیفزائید و مخلوط کنید تا شکلات آب شود. سپس فندق و پسته را افزوده و مخلوط کنید. حالا آن را کنار بگذارید تا اندکی خنک شود.

حالا مایه به دست آمده را در قالب ناودانی شکل که با سلیفون پوشانده‌اید، بریزید و رویش را صاف کنید. قالب را دست‌کم 4-5 ساعت در یخچال نگه دارید تا شکلات کاملا سرد شود و ببندد.

اکنون قالب را روی میز کار برگردانید و سلیفون را از شکلات جدا کنید. اینک شکلات را به عرض 1-5/1 سانتیمتر برش دهید.

برچسب ها: انواع شکلاتآشپزباشیلیلا آیانی صفتشکلات فندق و پسته تعداد بازديد: 608 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است