Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 08:20

كرم دو رنگ وانیل و نارنگی

كرم دو رنگ وانیل و نارنگی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10 نفر

مواد لازم برای تهیۀ کرم وانیلی

پودر ژلاتين   ٢ قاشق سوپخوری

آب سرد   ٨٠ ميلي ليتر(یک سوم پیمانه)

شكر  110 گرم

وانيلین  یک چهارم قاشق چايخوری

زردة تخم مرغ   ٢ عدد

شير داغ ٥٠٠ میلی‌لیتر (2 پیمانه)

خامه صبحانه   ١٣٠ گرم 

مواد لازم برای تهیه کرم نارنگی

نشاستة ذرت ٢ قاشق سوپخوری

شكر ١٤٠ گرم

پوست پرتقال رنده کرده 1 قاشق چايخوری

آب نارنگي ٤٠٠ ميلي ليتر (یک پیمانه + دو سوم پیمانه)

پودر ژلاتين ١ قاشق سوپخوری

آب    60  میلی‌لیتر (یک چهارم پیمانه)

كره ١٥ گرم

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و کنار بگذارید تا به حالت اسفنج درآید. آن‌گاه ژلاتین را به روش بن‌ماری حل کنید.

سپس شکر، وانیلین و زردة تخم مرغ‌ها را با همزن برقي بزنید تا کرم رنگ و غليظ شود و بعد شیر داغ را کم کم به زردة تخم‌مرغ‌ها اضافه كنيد و به سرعت هم بزنيد.

حالا این مایه را به ظرف شیر برگردانید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا کرم غلیظ شود.

 اکنون محلول ژلاتین را به کرم بیفزائید و آن را از روی حرارت بر داريد.

همینکه کرم خنک شد، خامه را به آن اضافه كنيد و هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود.

اینک کرم فراهم کرده را در قالب دسر به گنجایش1500میلی لیتر بریزید و 3-4 ساعت در یخچال نگه دارید تا ببندد.

سپس کرم نارنگی را فراهم کنید و آن را به روی کرم وانیلی بریزید و 3-4 ساعت در یخچال نگه دارید تا ببندد و آماده مصرف شود.

حالا کرم را روی ظرف مناسبی برگردانید.

برچسب ها: آشپزباشیعارفه ابن الرضادسر خوشمزه زمستانیکرم دو رنگكرم دو رنگ وانیل و نارنگیکرم نارنگیمواد لازم برای تهیه کرم دورنگ نارنگیروش تهیه کرم دورنگ وانیل و نارنگی تعداد بازديد: 112 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است