Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 09:19

دسر پسته با سمولینا

دسر پسته با سمولینا

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

شیر 1 لیتر (4 پیمانه)

شکر  250 گرم

سمولینا 200 گرم

پسته آسیاب‌کرده  100 گرم

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

کره 30 گرم

خلال پسته برای تزئین  به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

شیر، شکر و سمولینا را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود (از فرنی سفت‌تر باشد).

آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و پسته، وانیلین و کره را به مایه فراهم کرده افزوده و مخلوط کنید. سپس دسر فراهم کرده را در ظرف مناسبی بریزید و رویش را با خلال پسته بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیدسر گرمآرزو گنجیدسر پستهدسر با آرد سمولیناآرد سمولینادسر پسته با آرد سمولینا تعداد بازديد: 1285 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است