Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 آبان 1398 - 19:33

كمپوت قیسی و انجیر خشك

كمپوت قیسی و انجیر خشك

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 1/5 كیلوگرم 

انجیر خشك 800 گرم

قیسی 400 گرم

آب 2 لیتر (8 پیمانه)

شكر 250 گرم

چوب دارچین 1 تكه

پوست لیموترش 3 تكه

هل 10 عدد

آشپزباشی - مریم امیری

انجیر و قیسی را در ظرف مناسبی بریزید، آب را بیفزائید و به مدت 4 ساعت، بخیسانید.

آن‌گاه شكر، دارچین، پوست لیمو و هل را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود و میوه‌ها بپزند و نرم شوند.

سپس كمپوت را از روی اجاق بردارید، دارچین و پوست لیموترش را از داخل آن خارج كنید و كمپوت را كنار بگذارید تا خنك شود.

حالا آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

اكنون كمپوت را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بریزید و با خلال پسته بیارائید.

برچسب ها: کمپوتطرز تهیه کمپوتآشپزباشیشور و شیرینكمپوت قیسی و انجیر خشكدستور تهیه کمپوتروش تهیه کمپوت قیسی و انجیر خشک تعداد بازديد: 92 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کمپوت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است