Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 8 خرداد 1399 - 13:05

موس بلژیکی

موس بلژیکی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

شیر 150 میلی‌لیتر (حدود دو سوم پیمانه)

پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری + 1 قاشق چایخوری

شکلات تلخ آبکرده 250 گرم

خامة صبحانه 300 گرم

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

 

آشپزباشی - آرزو گنجی

شیر و پودر ژلاتین را در ظرف مناسبی بریزید و ژلاتین را به روش بن‌ماری حل کنید.

آن‌گاه شکلات، خامه و وانیل را به آن بیفزائید و با مفتول دستی هم بزنید.

سپس موس را در قالب مناسب دسر به گنجایش 500 میلی‌لیتر بریزید و دست‌کم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

برچسب ها: دسرآموزش دسرآشپزباشیشور و شیرینموس بلژیکیدستور تهیه موس بلژیکیروش تهیه موس بلژیکیطرز تهیه موس بلژیکی تعداد بازديد: 458 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است