Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 07:53

ماست پخته شده، یک دسر هندی

ماست پخته شده، یک دسر هندی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

ماست ساده: یک دوم پیمانه
خامه صبحانه: یک دوم پیمانه
شیرعسلی: یک دوم پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ: دو قاشق غذاخوری
اسانس وانیل یا گلاب: نصف قاشق چای‌خوری
پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا ماست را داخل یک کاسه بریزید، سپس خامه صبحانه، شیرعسلی، زعفران دم کرده، پودر هل و وانیل را به ماست اضافه کنید و با همزن دستی یا قاشق خوب هم بزنید. حالا مایه آماده را داخل کاسه‌های مخصوص دسر که برای فر مناسب است یا داخل فنجان یا پیاله بریزید. کاسه‌ها را داخل سینی لبه‌دار یا گود فر بچینید و یک لیوان آب داخل سینی بریزید. سینی فر را داخل فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا بپزد. بعد از اینکه سینی را از فر خارج کردید، ظرف‌های دسر را به مدت دو تا سه ساعت داخل یخچال بگذارید تا حسابی خنک و دلچسب شود سپس سرو کنید، نوش جان.

برچسب ها: دسردسر هندیماستزعفرانشیرعسلی تعداد بازديد: 104 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست ؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است