Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 مرداد 1396 - 07:08

دسر موز سرخكرده

دسر موز سرخكرده

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 120 گرم

 

بیكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

 

اسانس وانیل یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آب 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

شیر 125 میلی‌‌لیتر  (یك‌دوم پیمانه)

 

موز 2 عدد

 

آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری

 

روغن مایع سرخ‌كردنی 500 میلی‌لیتر

 

بستنی وانیلی 4 اسكوپ

 

عسل 2 قاشق سوپخوری

 

شكلات آبكرده 40 گرم

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

پرك بادام به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سرور چاووشی

 

آرد و بیكینگ‌پودر را در ظرف مناسبی بریزید، وانیل، آب و شیر را بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا مایه‌ صاف و یكدستی حاصل شود. آن‌گاه پوست موزها را بگیرید و آنها را چهار قاچ كنید.

حالا موزها را ابتدا در آرد ذرت و بعد در مایه‌ی فراهم كرده بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید تا طلائی‌رنگ شوند.

سپس موز سرخكرده را در ظرف مناسبی بچینید و با بستنی وانیلی، عسل، مخلوط شكلات، روغن مایع و پرك بادام بیارائید و میل كنید.

برچسب ها: دسرانواع دسردسر موزدسر موز سرخكردهطرز تهیه دسرمواد اولیه دسردسر با موز تعداد بازديد: 312 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است