Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 05:39

كرم خرمالو

كرم خرمالو

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

9 نفر

مواد مورد نیاز

پودر ژلاتین 4 قاشق چایخوری

آب 4 قاشق سوپخوری (یك چهارم پیمانه)

پوره خرمالو 4 پیمانه (در حدود 10 عدد درشت)

عسل 4 قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه 2 قاشق چایخوری

خامه شیرین كرده و همزده 300 گرم

مخلوط هل، دارچین و جوز‌هندی یك دوم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید. آن‌گاه پوره خرمالو، عسل و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط نمائید. سپس محلول ژلاتین و خامه را به آن افزوده و مخلوط سازید.

حالا هل، دارچین و جوز را نیز درون این مایه بریزید و به آرامی هم بزنید. اكنون مایة فراهم كرده را درون قالب به گنجایش یك و نیم لیتر بریزید و آن را یك شب یا دست كم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا كرم ببندد و آماده مصرف شود.

هنگام پذیرائی ظرف كرم را چند ثانیه در آب گرم نگه دارید و اطرافش را با دستان مرطوب آزاد كنید. سپس آن را روی ظرف زیبا و مناسبی برگردانید و در صورت دلخواه با خامه و خرمالو بیارائید.

یادآوری1: می‌توانید به جای هل و دارچین از قدری وانیل استفاده كنید.

یادآوری2: چنانچه از قالب‌های سلیكونی استفاده می‌كنید، دسر را پس از ریختن در قالب، در فریزر قرار دهید تا بتوانید به‌راحتی آن را از قالب جدا كنید.

 

برچسب ها: مواد لازم كرم خرمالوروش تهیه كرم خرمالوكرم خرمالوآموزش کرمدسر تعداد بازديد: 1617 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است