Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 03:39

رولت کدو حلوایی

رولت کدو حلوایی

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

تخم مرغ.................3 عدد

شکر..................100 گرم

کدو حلوایی پوره شده.................150 گرم

آرد..................90 گرم

جوش شیرین......................یک قاشق مرباخوری

دارچین......................نصف قاشق مرباخوری

نمک.................8/1 قاشق مرباخوری

پودر قند....................به مقدار لازم

خامه ی فرم گرفته.......................حدود 250 گرم

روش‌تهیه

فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر 30*40 سانتیمتری را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید. زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا کرده و زرده را با نیمی از شکر بزنید تا کِرِمی و سبک شود. کدو حلوایی پوره شده را نیز اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سفیده تخم مرغ را با دور تند همزن برقی بزنید تا سفید شود، سپس شکر باقیمانده را کم کم اضافه کرده، هم بزنید تا شکر حل شود. سفیده تخم مرغ آماده را به مخلوط زرده و کدو حلوایی اضافه کرده و بوسیله لیسک، به آرامی و به حالت دورانی مخلوط کنید. مخلوط آرد، جوش شیرین، دارچین و نمک را به مواد بالا اضافه کرده و به آرامی مخلوط نمایید، سپس آن را داخل سینی فر آماده بریزید و به کمک پالت سطح مواد را صاف کرده و سینی را در فر از پیش گرم شده به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید تا سطح رولت قهوه ای شود.

 پس ازخارج کردن از فر، اجازه دهید تا رولت داخل سینی خنک شود سپس آن را از سمت رویه، بر روی کاغذ روغنی که پودر قند پاشیده اید انداخته و از یک سمت، به همراه کاغذ به طرف مقابل لوله کنید. رول راحدود نیم ساعت کنار گذاشته، سپس آن را باز نموده و سطح رولت را با خامه فرم گرفته بپوشانید و بوسیله پالت صاف نمایید و پس از آن، رولت را دوباره در همان جهت قبلی بپیچید و رویش پودر قند پاشیده و داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود. رولت را به شکل دلخواه برش زده و سرو کنید.

یادآوری

کدو حلوایی را با کمی آب پخته و پوستش را جدا کرده، داخل غذا ساز ریخته و پوره کنید و سپس داخل صافی بریزید، تا آب اضافه آن گرفته شود وپس از آن، به میزان لازم وزن کنید.

 اگر از فر برقی استفاده می کنید دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

 این رولت بافت بسیار لطیفی دارد و از عطر و طعم بسیار مطبوعی برخوردار است.

 در صورتیکه نیاز به تعداد برش بیشتر و قطر کمتر رولت دارید، از ابتدا رولت را در راستای طول آن بپیچید.

برچسب ها: رولتآموزش شیرینی پزیجوش شیریندارچین تعداد بازديد: 183 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است