Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 11:12

ژله انگو و ماست

ژله انگو و ماست

shooroshirin7

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

انگور 250 گرم

 

آب انگور 500 میلی‌لیتر  (2 پیمانه)

 

پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری

 

ماست كم‌چرب  یك‌دوم پیمانه (125 میلی‌لیتر)

آشپزباشی- مریم امیری

 

دانه‌های انگور را در 4 لیوان مناسب و زیبا بریزید.

آن‌گاه آب‌انگور را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و پودر ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

همین‌كه محلول ژله خنك شد، نیمی از آن را در لیوان‌ها، روی انگور بریزید و در یخچال بگذارید تا ژله كاملاً سفت شود.

حالا باقیمانده ژله‌ را با ماست مخلوط كنید و به آرامی روی ژله بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا این لایه از دسر نیز ببندد.

 

برچسب ها: انواع ژلهژلهآموزش ژلهژله انگور و ماستژله با ماستدسر انگور تعداد بازديد: 561 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر