Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 02:52

مسقطی انار

مسقطی انار

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

آب انار 600 میلی‌لیتر (حدود دو یک دوم پیمانه)

نشاسته گل 4 قاشق سوپخوری

شکر 150 گرم

کره 25 گرم

پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری

آب 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - آرزو گنجی

آب انار و نشاسته گل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا نشاسته بپزد و غلیظ شود.

آن‌گاه کره و شکر را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا مایه مسقطی شفاف شود.

سپس پودر ژلاتین را به آب بیفزائید و به روش بن‌ماری حل کنید و آن را به مایه مسقطی بیفزائید.

حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و مایه به دست آمده را در قالب چربکرده بریزید.

اکنون مسقطی را دست‌کم 5 ساعت و یا یک شب در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود و بتوانید آن را برش دهید.

آن‌گاه مسقطی را به اندازه دلخواهتان برش دهید و با خلال پسته بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیزندگی آنلاینمسقطی اناردستور تهیه مسقطی انارروش تهیه مسقطی انارطرز تهیه مسقطیمسقطی تعداد بازديد: 827 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مسقطی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است