Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 06:54

دسر طالبی

دسر طالبی

shooroshirin7

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

طالبی 1 عدد متوسط

 

شكر 100 گرم

 

پودر ژلاتین  دو ویك‌دوم قاشق چایخوری

 

خامه فرم گرفته  250 گرم

 

آبلیمو 1 قاشق چایخوری

 

پودر نارگیل 50 گرم

آشپزباشی- مریم امیری

 

به كمك قاشق مخصوص، توپ‌هائی از طالبی درآورید و در قالبی با گنجایش 3 پیمانه بریزید، آن‌گاه باقیمانده طالبی را همراه با شكر در پارچ دستگاه مخلوط‌كن بریزید و پوره كنید.

پودر ژلاتین را روی یك‌دوم پیمانه از پوره طالبی بپاشید و روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین حل شود.

 سپس 2 پیمانه از پوره طالبی را با خامه فرم گرفته، آبلیمو، پودر نارگیل و ژلاتین حل كرده مخلوط كنید و آن را در قالب، روی طالبی‌ها بریزید و دست‌كم چهار ساعت در یخچال قرار دهید.

اكنون دسر را برای پذیرائی، از قالب جدا كنید و روی دیس زیبائی برگردانید.

 

برچسب ها: دسرانواع دسرآموزش دسرشیرینی و دسردسر میوهدسر طالبیآموزش دسر میوه تعداد بازديد: 1092 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است