Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 04:44

تارتلت

تارتلت

shooroshirin7

0 1

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

لیمو و شكلات

 

كره سرد و خرد كرده 125 گرم

 

شكر 60 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 175 گرم

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پودر كاكائو  40 گرم

 

آب 3 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ كرم گاناش

 

خامه 175 گرم

 

شكلات سیاه خردكرده  175 گرم

 

كره  2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم میانی

 

كرم لیمو  350 گرم

 

كرم پاتیسیر  225 گرم

 

خامه‌ فرم گرفته  225 گرم

 

اسانس بادام  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

بادام پرك بو داده  به میزان لازم

آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

قالب‌های تارتلت به قطر 5/7 سانتی‌متر را چرب كنید.

آن‌گاه كره، شكر و وانیلین را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط كنید. سپس آرد، نمك، پودر كاكائو و آب را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

خمیر را در كیسه‌ نایلونی بگذارید و به مدت 1 ساعت در یخچال نگه‌دارید.

اینك خمیر را در قالب‌ها پهن كنید و با چنگال سوراخ‌هائی رویش ایجاد نمائید.

حال روی خمیر را با كاغذ روغنی بپوشانید و با حبوبات سنگین كنید و در فر گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد، به مدت 10 دقیقه بپزید. بعد كاغذ را بردارید و 5 دقیقه‌ دیگر خمیر را بپزید.

همینكه نان تارتلت خنك شد، قدری كرم گاناش در آنها بریزید و بگذارید كمی خنك شود. اكنون در هر تارتلت، روی كرم گاناش، قدری كرم لیمو بریزید و كنار بگذارید تا كرم ببندد.

حالا كرم پاتیسیر، خامه و اسانس بادام را با هم مخلوط كنید و در هر تارتلت قدری از این كرم بریزید و بادام پرك بپاشید.

روش تهیه كرم گاناش

 خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. آن‌گاه شكلات را بیفزائید و مخلوط كنید تا كرم صاف و یكدست شود و در آخر كره را بیفزائید.

روش تهیه كرم لیمو

 60 گرم آرد ذرت، 200 گرم شكر، 250 میلی‌لیتر شیر، 1 قاشق سوپخوری پوست لیمو رنده كرده و 125 میلی‌لیتر آب لیموترش تازه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مایه غلیظ شود. آن‌گاه 3 عدد زرده تخم‌مرغ را در كاسه كوچكی بریزید و قدری هم بزنید و داخل كرم بریزید.

 حال كرم را پیوسته هم بزنید تا صاف و یكدست شود. در آخر 60گرم كره را بیفزائید و از روی حرارت بردارید.

یادآوری: برای تهیه‌ كرم پاتیسیر، 250 میلی لیتر شیر را بجوشانید و 3 عدد زرده‌ تخم‌مرغ را همراه با 75 گرم شكر و قدری وانیلین، با همزن برقی بزنید.

 آن‌گاه 30 گرم آرد را به تخم‌مرغ‌ها بیفزائید و بعد شیر داغ را كم‌كم در مایه بریزید. حالا این مایه را روی حرارت بگذارید و پیوسته هم بزنید تا كرم بپزد و غلیظ شود.

اكنون آن را از روی حرارت بردارید و نایلونی را روی كرم بگذارید تا رویه نبندد! همینكه كرم خنك شد، آن را مصرف كنید.

 

برچسب ها: دسرآموزش تارتلتانواع دسرانواع تارتلتآموزش دسرکرم گاناشتارتـلت تعداد بازديد: 631 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟