Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 05:49

كرم شكلات سفید

كرم شكلات سفید

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شیر 150 میلی‌لیتر

 

شكر 60 گرم

 

شكلات سفید 100 گرم

 

خامه 200 گرم

 

ژلاتین 6 ورق

 

ماست 200 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی

 

شیر و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و بجوشانید. آن‌گاه شكلات را بیفزائید و ظرف را از روی حرارت بردارید. سپس صبركنید تا مخلوط خنك شود. حالا خامه را قدری بزنید تا سبك شود. ورق‌های ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و به روش بن‌ماری حل كنید. اكنون ژلاتین، خامه، ماست و وانیلین را به مخلوط شكلات بیفزائید و خوب هم بزنید.

اینك مایه را در قالب‌های كوچك و چربكرده بریزید و به مدت تقریبی 6 ساعت یا یك شب، در یخچال نگه‌دارید تا كرم، كاملاً ببندد. سپس آن را روی ظرف زیبائی برگردانید و در صورت دلخواه، با توپ‌هائی از هندوانه، طالبی و گرمك، تزئین نمائید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیآشپزباشیكرم شكلات سفیدکرم شکلاتکرم سفیدشکلات سفید تعداد بازديد: 586 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است