Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 3 تیر 1398 - 20:21

كرم شیر با ژله‌های رنگی

كرم شیر با ژله‌های رنگی

shooroshirin7

0 1

متوسط

12 نفر

مواد مورد نیاز

پودر ژله توت‌فرنگی 50 گرم

 

پودر ژله‌ لیمو  50 گرم

 

پودر ژله بلوبری  50 گرم

 

شیر 500 میلی‌لیتر ( 2 پیمانه)

 

شكر12 گرم

 

پودر ژلاتین 4 قاشق چایخوری

 

آب سرد 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

وانیلین  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

خامه ساده 125 گرم

آشپزباشی- مریم امیری

                   

ژله‌ها را در سه كاسه مناسب بریزید و به هر كدام یك‌دوم پیمانه آب جوش بیفزائید و خوب هم بزنید تا ذرات ژلاتین در آب جوش حل شود.

 آن‌گاه به هر یك از ژله‌ها یك‌دوم پیمانه آب سرد اضافه كنید.

 حالا ژله‌ها را در سه قالب دیواره كوتاه بریزید و در یخچال بگذارید تا ببندد.

سپس آنها را به شكل مكعب‌های كوچك خرد كنید و در قالبی با گنجایش 5/1 لیتر بریزید.

اكنون شیر و شكر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود و بعد كنار بگذارید تا خنك شود. حالا پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین حل شود.

ژلاتین را به مخلوط شیر و شكر بیفزائید و مخلوط كنید. حالا وانیلین و خامه را نیز به كرم اضافه كنید و بگذارید كاملاً خنك شود.

 اینك مایه فراهم‌كرده را در قالب‌ روی ژله‌ها‌ بریزید و 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا كاملاً ببندد و سفت شود. اكنون دسر را برای پذیرائی در ظرف زیبائی برگردانید.

 

برچسب ها: انواع دسرانواع ژلهژلهآموزش دسرآموزش ژلهكرم شیر با ژله‌های رنگیکرم شیر تعداد بازديد: 1307 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است