Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 10:31

چیز كیك آلبالو و آناناس

چیز كیك آلبالو و آناناس

shooroshirin5

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

بیسكویت آسیاب كرده 250 گرم

 

كره‌ی آبكرده 100 گرم

 

پودر دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

جوز هندی رنده كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

مواد لازم میانی

 

كمپوت آناناس خرد كرده یك قوطی 600 گرمی

 

پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 3 عدد

 

شكر 120 گرم

 

خامه‌ی ساده 125 گرم

 

پنیر ماسكارپونه 480 گرم

 

پوست لیموی رنده كرده 2 قاشق چایخوری

 

آبلیموی تازه 1 قاشق سوپخوری

 

آلبالوی هسته گرفته یك‌دوم پیمانه

 

خامه‌ی فرم گرفته 250 گرم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

بیسكویت، كره، دارچین و جوز را با هم مخلوط كنید و در قالب كمربندی به قطر 23 سانتیمتر بریزید و خوب بفشارید. آن‌گاه قالب را در یخچال بگذارید و مواد میانی را فراهم كنید.

حالا مایه‌ی میانی را روی بیسكویت در قالب بریزید و یك شب در یخچال نگه دارید تا كاملاً ببندد. سپس چیز كیك را از قالب درآورید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بگذارید.

روش تهیه‌ی مواد میانی

كمپوت آناناس را در صافی بریزید و یك پیمانه از آب آن را نگه دارید. آن‌گاه ژلاتین را روی آب آناناس بپاشید و كنار بگذارید تا اسفنجی شود و بعد آن را به روش بن‌ماری حل كنید.

حالا زرده‌های تخم‌مرغ و شكر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و خامه را كم‌كم به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید. مایه‌ی فراهم كرده را پیوسته هم بزنید تا قدری غلیظ شود و پشت قاشق را بپوشاند.

سپس آن را از روی اجاق بردارید و ژلاتین حل كرده را بیفزائید و كنار بگذارید. اكنون پنیر را قدری با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و پوست و آبلیمو را همراه با محلول ژلاتین به آن بیفزائید.

اینك مایه‌ی فراهم كرده را در یخچال بگذارید تا قدری نیم‌بند شود. حال آناناس، آلبالو و خامه‌ی فرم گرفته را به آن اضافه كنید.

سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و آن را نیز درون مایه بریزید و مخلوط كنید و در قالب روی بیسكویت بریزید.

قالب را یك شب در یخچال نگه دارید تا چیز كیك ببندد. سپس آن را از قالب در آورید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بگذارید.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید 50 گرم ژله‌ی آناناس را در یك‌دوم پیمانه آب جوش حل كنید و بعد یك چهارم پیمانه آب سرد به آن بیفزائید و همینكه ژله قدری خنك شد، آن را روی دسر بریزید تا زیباتر به نظر برسد.

آن‌گاه دسر را یك‌شب در یخچال نگه دارید.

 

برچسب ها: انواع دسرآموزش دسرآموزش چیزکیکشیرینی و دسرشیرینی پزیانواع چیز کیکچیز كیك آلبالوچیز كیك آناناس تعداد بازديد: 886 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این چیز کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است