Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 تیر 1398 - 02:05

كمپوت آناناس

كمپوت آناناس

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آناناس رسیده 1 كیلوگرم

 

شكر 250 گرم

 

آب 3 پیمانه

آشپزباشی - پوراندخت نمیرانیان

 

آناناس را پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای برش بزنید. اكنون 50 گرم از شكر را لابه‌لای حلقه‌های آناناس بپاشید و در ظرف شیشه‌ای دربسته‌، به مدت 5 تا 6 ساعت داخل یخچال نگه‌داری كنید.

اینك آب و شكر باقیمانده را روی حرارت ملایم قراردهید و به مدت 25 دقیقه بجوشانید. بعد آن را روی برش‌های آناناس‌ بریزید و دوباره به مدت 15 دقیقه روی حرارت بگذارید. اكنون كمپوت آناناس آماده است. درون شیشه بریزید و در یخچال نگه‌دارید.

 

برچسب ها: شیرینی پزیكمپوت آناناسکمپوتطرز تهیه کمپوتآموزش کمپوتمواد اولیه کمپوتپوراندخت نمیرانیاندستور کمپوت تعداد بازديد: 940 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟