Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 10:24

كرم كارامل

كرم كارامل

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

سس كارامل به میزان لازم

 

شیر 6 پیمانه‌ی سرخالی

 

تخم‌مرغ كامل 6 عدد

 

شكر 100 گرم

آشپزباشی

 

ابتدا از سس كارامل كف ظرف‌های نسوز تك‌نفره بریزید سپس شیر را بجوشانید. تخم‌مرغ‌ها را آنقدر بزنید تا غلیظ شوند. شكر را به آن بیفزائید و روی كارامل كف قالب‌ها بریزید.

قالب‌های كرم را باید حتماً در یك سینی «گود» كه گنجایش یك لیتر آب داشته باشد قرار دهید. بعد آن را درون فر(تاون)  با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بگذارید و پس از 30 دقیقه كه روی كرم‌ها طلائی رنگ شد، بردارید.

روش تهیه‌ سس كارامل: 300 گرم شكر را در ظرف تفلون روی حرارت مستقیم قرار دهید. صبر كنید تا شكر آب شود و به رنگ طلائی در آید. در این مدت مرتب شكر را هم بزنید تا كاملاً كاراملی رنگ شود و به صورت مایه‌ یكدستی درآید. اكنون سس قابل استفاده می‌باشد.

 

برچسب ها: شیرینی پزیكرم كاراملطرز تهیه كرم كاراملمواد اولیه كرم كاراملدستور كرم كاراملآموزش كرم كاراملانواع كرم كارامل تعداد بازديد: 683 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است