Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 23:14

دسر شاتوت و پنیر

دسر شاتوت و پنیر

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شاتوت 300 گرم

 

پنیر خامه‌ای  400 گرم

 

شكر 2 قاشق سوپخوری

 

شاتوت و برگ نعنا برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی

 

شاتوت‌ها را در كاسه‌ای بریزید و با چنگال له كنید و با پنیر و شكر مخلوط نمائید. سپس آن را در لیوان‌های پایه‌دار و یا ظرف بزرگی برای پذیرائی بریزید.

 دسر را با به دلخواه تزئین نمائید. آن را در یخچال بگذارید تا خنك شود و هنگامی كه به اندازه‌ كافی سرد، شد میل كنید.

 

 

برچسب ها: انواع دسردسر میوه ایآموزش دسرشیرینی پزیطرز تهیه دسردسر پنیردستور دسردسر شاتوت و پنیردسر شاتوت تعداد بازديد: 852 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است