Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 10:04

كيك توت‌فرنگي

كيك توت‌فرنگي

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 8  نفر

كره............. 175 گرم

شكر ريز..........175 گرم

وانيلين ...........يك‌چهارم قاشق چايخوري

تخم‌مرغ.......... 3 عدد درشت

آرد........... 175 گرم

بيكينگ‌پودر............. 1 قاشق چايخوري

خامه‌ي فرم گرفته............ 200 گرم

توت‌فرنگي.......... 250 گرم

پودر شكر............ به ميزان لازم

توت‌فرنگي............. براي تزئين به ميزان لازم

آشپزباشی - ليلا آياني صفت :

 

روش‌تهیه

فر را با دماي 190 درجه‌ي سانتيگراد گرم كنيد و دو قالب را به قطر 30 سانتيمتر چرب نمائيد و با كاغذ روغني بپوشانيد. آن‌گاه كره، شكر و وانيلين را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود و تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا نيمي از مخلوط آرد و بيكينگ‌پودر را درون مايه بريزيد و مخلوط كنيد و باقيمانده‌ي مخلوط آرد را بيفزائيد و خوب مخلوط كنيد. اكنون مايه‌ي فراهم كرده را به‌طور مساوي در دو قالب بريزيد و به مدت تقريبي 25-30 دقيقه، در فر بپزيد. همينكه كيك‌ها كاملا خنك شدند، روي يكي از آنها خامه بماليد و با توت‌فرنگي خرد كرده بپوشانيد. سپس كيك بعدي را رويش بگذاريد و با پودر شكر و توت‌فرنگي بيارائيد.

برچسب ها: کیککیک توت فرنگیمارمالاد توت فرنگیطرز تهیه کیک توت فرنگیکیک با تزیین توت فرنگی تعداد بازديد: 1147 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است