Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 24 آبان 1398 - 11:35

کیک یخچالی توت فرنگی و لیموناد

کیک یخچالی توت فرنگی و لیموناد

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر 

توت فرنگی خرد کرده 500 گرم

شکر 2 قاشق سوپخوری

آب لیموی تازه 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

خامه قنادی 500 گرم

پنیر ماسکارپونه 220 گرم

شیر عسلی 250 میلی‌لیتر

کرم لیمو 60 گرم

پوست لیمو (رنده کرده) 1 قاشق سوپخوری

کیک اسفنجی مکعبی خرد کرده 400 گرم

آشپزباشی - مهدیه ولی‌نژاد

توت‌فرنگی‌ها را همراه با شکر و آب لیمو در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

آن‌گاه حرارت را کم کنید و توت‌فرنگی‌ها را به مدت 15 دقیقه بپزید.

سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

حالا قالب کمربندی را به قطر 21 سانتیمتر با سلفون بپوشانید.

اکنون خامه را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و بعد پنیر را به آن بیفزائید.

اینک شیر عسلی، کرم لیمو و پوست لیمو را افزوده و مخلوط سازید.

آن‌گاه قدری از کرم فراهم کرده را در قالب بریزید و رویش را با کیک اسفنجی خرد کرده بپوشانید.

سپس نیمی از توت‌فرنگی‌ها را روی کیک بریزید و دوباره با قدری از کرم روی توت‌فرنگی‌ها را بپوشانید.

به همین ترتیب کیک، توت فرنگی‌ها و کرم  را در قالب ریخته و رویش را صاف کنید.

اینک کیک یخچالی را دست‌کم 8 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

هنگام مصرف، کیک را با توت‌فرنگی، لیمو و برگ نعنا بیارائید. 

روش تهیه کرم لیمو

برای تهیه کرم لیمو، یک‌چهارم پیمانه آب‌لیمو را همراه با یک قاشق سوپخوری پوست لیموی رنده کرده، 50 گرم شکر، 4 قاشق چایخوری نشاسته ذرت و یک‌دوم پیمانه آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و 15 گرم کره به آن افزوده و مخلوط کنید. روی کرم را بپوشانید و بگذارید در دمای محیط خنک شود.

برچسب ها: کیک توت فرنگیکیک و شیرینیدستور تهیه کیکآشپزباشیکیک خانگیشور و شیرینکیک یخچالی توت فرنگی و لیمونادکیک یخچالیدستور تهیه کیک یخچالیکیک لیموناد تعداد بازديد: 277 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است