Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:30

موس کیک آلبالو و گیلاس

موس کیک آلبالو و گیلاس

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر 

نان رولت 1 عدد به اندازه 30×40 سانتیمتر

پودر ژلاتین 6 قاشق چایخوری

آب لیموی تازه 2 قاشق سوپخوری

آب 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

خامه صبحانه 250 گرم

شکر 200 گرم

ماست پاستوریزه 250 گرم

وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری

پوره صاف کرده آلبالو و گیلاس 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

آشپزباشی - افسانه ظروفی

قالب سلیکونی دسر را به گنجایش تقریبی 1 لیتر در نظر بگیرید و نان رولت را به اندازه کف قالب برش دهید (2 برش نیاز دارید).

آن‌گاه پودر ژلاتین را روی مخلوط آب لیمو و آب بپاشید و بگذارید به حالت اسفنجی در آید.

سپس آن را به روش بن‌ماری حل کنید.

حالا خامه و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود و بعد ماست و وانیلین را به آن بیفزائید و مخلوط سازید.

اکنون محلول ژلاتین را به مایة فراهم کرده افزوده و مخلوط کنید.

آن‌گاه این مایه را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و پوره آلبالو و گیلاس را به یک قسمت اضافه نمائید.

اینک مایه سفیدرنگ را در قالب بریزید و برشی از نان رولت رویش بگذارید.

سپس مایه صورتی رنگ را در قالب روی نان رولت بریزید و آن را با برش دیگری از رولت بپوشانید.

حالا قالب را یک شب در فریزر بگذارید تا موس کیک کاملا ببندد و سفت شود.

اکنون موس کیک را از قالب جدا کنید  و آن را روی صفحه مناسبی قرار دهید.

آن‌گاه روی موس را به کمک دستگاه ایر براش (air brush) و رنگ مجاز خوراکی رنگ‌آمیزی کنید و بعد موس کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.

حالا موس کیک را در یخچال قرار دهید تا به آرامی از حالت یخ زدگی در آید و آماده مصرف شود.

یادآوری

برای روش تهیه نان رولت به سایت شور و شیرین مراجعه کنید.

برچسب ها: موسموس کیکروش تهیه موس کیکآشپزباشیشور و شیرینموس کیک آلبالو و گیلاسدستور تهیه موس کیک آلبالو و گیلاس تعداد بازديد: 1347 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این موس کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است