Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 24 آبان 1398 - 11:15

کیک ماست ایتالیایی

کیک ماست ایتالیایی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 8 نفر 

شکر ۲۰۰ گرم

تخم‌مرغ ۳ عدد درشت

اسانس وانیل یک قاشق چایخوری

پوست لیمو (رنده کرده) یک قاشق سوپخوری

ماست شیرین و پرچرب ۲۵۰ گرم

روغن مایع 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

آرد ۳۰۰ گرم

بیکینگ پودر یک‌دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی - آرزو مقدم

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب میان‌تهی را به قطر 25 سانتیمتر چرب کنید و آرد بپاشید.

آن‌گاه شکر، تخم‌مرغ‌ها، وانیل و پوست لیمو را با همزن برقی بزنید تا تخم‌مرغ‌ها سبک و رنگشان روشن شود.

حالا ماست و روغن را بیفزائید و با دور کند همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.

سپس مخلوط الک‌کرده آرد و بیکینگ‌پودر را افزوده و به آرامی با لیسک مخلوط کنید تا مایه کیک کاملا یکدست شود.

اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 30 – 45 دقیقه در فر بپزید.

برای اطمینان از پخت کامل کیک، خلال چوبی را در کیک فرو برید و چنانچه از مایه کیک به خلال چوبی نچسبید، کیک پخته است.

اینک کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

حالا در صورت دلخواه روی کیک را با پودر شکر بیارائید.

برچسب ها: کیک و شیرینیشیرینی پزیآشپزباشیشور و شیرینکیک ماست ایتالیاییکیک ماستکیک ایتالیاییطرز تهیه کیک ماستدستور تهیه کیک ماستروش تهیه کیک ایتالیایی تعداد بازديد: 587 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است