آشپزباشی- افسانه ظروفی
طرز تهیه کیک نارگیل و بادام
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب عمیقی را به گنجایش 2 لیتر چرب نمائید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه آرد ، بیکینگپودر، شکر، بادام و نارگیل را در کاسه مناسبی بریزید و در مرکز آن حفرهای بسازید.
سپس در ظرف دیگری، ماست، تخممرغها، وانیلین و کره را با هم مخلوط کنید و آن را درون مواد خشک بریزید. حالا این مواد را با قاشق فلزی هم بزنید تا مایه صاف و یکنواخت شود.
اکنون مایه بهدست آمده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی یک ساعت تا یک ساعت و ربع، در فر بپزید (چنانچه کیک پس از یک ساعت هنوز نپخته باشد، رویش را با فویل بپوشانید و یک ربع دیگر، آن را بپزید).
کیک را روی پنجره سیمی برگردانید و صبر کنید تا کاملا خنک شود. آنگاه کیک را با کرم کرهای به شکل حصیر بافت بیارائید و برای اینکار از ماسورههای شماره 58 و 22 بهره بگیرید و بعد کیک را روی ظرف زیبائی بگذارید.
اینک قدری از کرم کرهای را به رنگ قرمز درآورید و آن را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره 104 بریزید. حالا گلهای رز را به کمک این ماسوره بسازید و آنها را روی کاغذ روغنی قرار دهید.
گلهای کرهای را در فریزر بگذارید تا کاملا سفت شوند و بعد از آنها برای آراستن کیک استفاده کنید. سپس قدری از کرم کرهای را به رنگ سبز درآورید و با ماسوره شماره 352 برگهائی لابهلای گلها قرار دهید.
اکنون کیک برای پذیرائی آماده است.
روش تهیه کرم کرهای: کره را با همزن برقی بزنید تا صاف ویکدست شود. آنگاه پودر شکر را کمکم به آن بیفزائید و وانیلین را نیز درون کرم بریزید و همچنان همزدن را ادامه دهید.
یادآوری: چنانچه بخواهید رنگ کرم کرهای سفید شود، به جای کره از روغن کریسکو استفاده کنید.