Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:33

چیز كیك توت فرنگی

چیز كیك توت فرنگی

shooroshirin1

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

بیسكویت آسیاب كرده 200 گرم

 

كره آبكرده 75 گرم

 

پودر ژلاتین 4 قاشق چایخوری

 

آب سرد یك‌سوم پیمانه (80 میلی‌لیتر)

 

پنیر خامه‌ای 400 گرم

 

شكر 180 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پوره توت‌فرنگی 1 پیمانه

 

خامه فرم گرفته 400 گرم

 

مواد لازم رویه

 

پوره توت‌فرنگی 1 پیمانه

 

شكر 2 قاشق سوپخوری

 

آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری

 

پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – لیلا آیانی صفت

 

بیسكویت و كره را با هم مخلوط كنید و در قالب كمربندی به قطر 24 سانتیمتر بریزید، خوب بفشارید و در یخچال قرار دهید. آن‌گاه پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید.

حالا پنیر خامه‌ای و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس وانیلین، پوره توت‌فرنگی، خامه فرم گرفته و ژلاتین حلكرده را به آن بیفزائید و با لیسك مخلوط كنید.

اكنون مایه فراهم‌كرده را در قالب روی بیسكویت بریزید و رویش را صاف كنید. حالا مایه فراهم‌كرده رویه را روی كرم بریزید و چیزكیك را دست‌كم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا كاملاً ببندد. آن‌گاه چیزكیك را از قالب در آورید و برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیه مواد رویه: پوره توت‌فرنگی را در ظرف مناسبی بریزید، شكر، آرد ذرت و پودر ژلاتین را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا غلیظ و شفاف شود. سپس بگذارید اندكی خنك شود و بعد آن را مصرف نمائید.

یادآوری: برای تهیه این دسر می‌توانید از قالب مونوپورشن یا رینگ‌های كوچك به قطر8 سانتیمتر نیز بهره بگیرید.

 

برچسب ها: چیــز كیــكانواع چیــز كیــكآموزش چیــز كیــكمواد اولیه چیــز كیــكطرز تهیه چیزکیکچیــز كیــك توت‌فرنگی تعداد بازديد: 3546 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است