Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 13:51

کابلر توت‌فرنگی

کابلر توت‌فرنگی

shooroshirin

0 0

متوسط

40 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 عدد

آرد برنج ..............2 قاشق سوپخوری

آب پرتقال ..........60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

شکر ............. 180 گرم

توت فرنگی خرد کرده............ 3 پیمانه

آرد الک کرده .............؟ گرم

شکر............... 50 گرم

بیکینگ‌سودا............. یک‌چهارم قاشق چایخوری

شیر................... 80 میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)

کرة آبکرده............... 2قاشق سوپخوری

ماست...............60 میلی لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

اسانس وانیل...............1  قاشق چایخوری

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا :

 

روش‌تهیه

فر را با دمای 175 درجة سانتیگراد گرم کنید و 6 قالب رمکین را چرب نمائید. آن‌گاه آرد برنج را در کاسة مناسبی بریزید و با آب پرتقال مخلوط کنید.

سپس شکر و توت فرنگی‌ها را بیفزائید و همة مواد را با هم مخلوط سازید.

حالا این مخلوط را بین رمکین‌ها تقسیم کنید. اکنون مایة کیک را فراهم کنید و آن را روی میوه در قالب‌ها (رمکین) بریزید. آن‌گاه روی مایة‌ کیک قدری شکر بپاشید و کابلر را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر بپزید.

 

روش تهیة کیک:

آرد، شکر و بیکینگ سودا را در کاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید. شیر، کره، ماست و وانیل را به آن بیفزائید و با مفتول سیمی هم بزنید تا مایة صاف و یکنواختی حاصل شود.

 

یادآوری

  برای افزودن مایة کیک به میوه، می‌توانید از قاشق بستنی استفاده کنید و روی هر کدام یک اسکوپ از مایة کیک بگذارید.

  می‌توانید این دسر را گرم یا سرد و همراه با بستنی وانیلی میل کنید.

  چنانچه قالب رمکین در دسترس نبود می‌توانید از ظرف پیرکس استفاده کنید.

برچسب ها: آموزش آشپزیکیکخواص توت فرنگیکالبر توت فرنگیطرز تهیه کالبر توت فرنگی تعداد بازديد: 726 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است