Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 08:31

كیك با روغن زیتون

كیك با روغن زیتون

shooroshirin1

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ 2 عدد

 

شكر ریز 160 گرم

 

پوست پرتقال رنده كرده 3 قاشق چایخوری

 

روغن زیتون 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

آرد  185 گرم

 

بیكینگ‌پودر  1 قاشق چایخوری

 

شیر 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

آب پرتقال  60 میلی‌لیتر  (یك‌چهارم پیمانه)

آشپزباشی – افسانه اسفندیاری

 

قالبی را به گنجایش یك‌ونیم لیتر، چرب كنید و آرد بپاشید. آن‌گاه قالب را تكان دهید تا آرد اضافی از آن جدا شود. تخم‌مرغ‌ها و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید. سپس پوست پرتقال و روغن زیتون را بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا مخلوط‌ آرد و بیكینگ‌پودر الك كرده‌ را همراه با شیر و آب پرتقال به‌طور یك درمیان به مایه بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون مایه‌ فراهم كرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد بپزید.

اینك كیك را از فر درآورید و بعد از 5دقیقه از قالب جدا كنید و بگذارید كاملا خنك شود. حالا روی كیك را با پودر شكر بیارائید و در ظرف زیبائی قرار دهید.

 

برچسب ها: انواع کیککیکآموزش کیکپخت کیکطرز تهیه کیکمواد اولیه کیکكیك با روغن زیتون تعداد بازديد: 826 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است