Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 تیر 1398 - 20:10

طرز تهیه كلوچه‌های موز و زردآلو

طرز تهیه كلوچه‌های موز و زردآلو

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

9 نفر

مواد مورد نیاز

كلوچه‌های موز و زردآلو

مواد لازم برای تهیه کلوچه ها:

پودر مایه خمیر  1 قاشق چایخوری

آب ولرم 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)

شكر  50 گرم (یكچهارم پیمانه)

آرد   230 گرم

نمك   یكدوم قاشق چایخوری

مخلوط ادویه (زنجفیل، دارچین و جوز هندی)  2 قاشق چایخوری

شیرولرم   90 میلیلیتر (حدود یكسوم پیمانه)

كرهی نرم  25 گرم

تخممرغ 1 عدد

مواد لازم میانی کلوچه:

موز درشت 1 عدد

برگهی زردآلو یا قیسی نرم 175 گرم

شكر 30 گرم

شكر قهوهای  30 گرم

مواد لازم شربت کلوجه:

شكر 30 گرم

آب 2 قاشق سوپخوری (30 میلی‌لیتر)

 

طرز تهیه كلوچه‌های موز و زردآلو 

پودر مایه خمیر، آب و یك قاشق سوپخوری از شكر را در كاسهای بریزید. روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود. قالب مربعی به اندازهی 18 سانتیمتر را چرب كنید و كنار بگذارید. سپس آرد الك كرده، نمك و ادویهها را در كاسهای بریزید و وسط آن حفرهای ایجاد كنید. آنگاه مایه خمیر عمل آمده، باقیماندهی شكر، شیر، كره و تخممرغ را به آرد بیفزائید و همهی مواد را با هم مخلوط كنید تا خمیر لطیفی به دست آید. حالا خمیر را روی سطحی آردپاشی شده به مدت 5-8 دقیقه ورز دهید تا صاف و یكدست شود. آنگاه خمیر را در كاسهی چربكردهای قرار دهید، روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در جای گرمی نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود. پس از آن، خمیر را با وردنه به اندازهی 23×30 سانتیمتر باز كنید و مواد میانی را روی خمیر بریزید. دقت كنید تا اطراف خمیر حدود 2 سانتیمتر خالی بماند. اكنون خمیر را از درازا رول كنید و به 9 قسمت مساوی تقسیم كنید. تكههای خمیر را كنار هم درون قالب بچینید. روی قالب را بپوشانید و در حدود یك ساعت، در محل گرمی قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود و تقریباً قالب را پر كند. (حدود 1 ساعت)

قالب را در فر(تاون) گرم شده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 25-30 دقیقه قرار دهید تا كلوچهها بپزد. پس از خارج كردن كلوچهها از فر، روی آنها شربت بریزید. اینك كلوچه، آماده برای پذیرائی است.

روش تهیه‌ی مواد میانی کلوچه:

موز را درون كاسهای  بریزید و با چنگال كاملاً له كنید. سپس زردآلوی خردكرده و هر دو شكر را به آن بیفزائید و با هم مخلوط كنید.

روش تهیه‌ی شربت کلوچه:

آب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود و شربت، 2-3 دقیقه بجوشد و كمی غلیظ شود.

برچسب ها: طرز تهیه کلوچهکلوچه موزیکلوچه زردآلونحوه پخت کلوچهآموزش پخت کلوچه میوه ایمواد لازم کلوچه میوه ایطرز تهیه کلوچه میوه ای تعداد بازديد: 836 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است