Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 اسفند 1396 - 16:09

طرز تهیه کیک شیفون دارچینی

طرز تهیه کیک شیفون دارچینی

shooroshirin

4 0

آسان

مواد مورد نیاز

کیک شیفون دارچینی | طرز تهیه کیک شیفون دارچینی

مواد لازم برای 8 نفر

تخم مرغ 4 عدد

شکر 125 گرم

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

روغن مایع  80 میلی لیتر (یک‌سوم پیمانه)

آب 115 میلی لیتر

پودر کرم تارتار  یک‌چهارم قاشق چایخوری

آرد  160 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

دارچین 2 قاشق چایخوری

شکلات چیپسی  115 گرم

آشپزباشی - مریم امیری

طرز تهیه کیک شیفون دارچینی:

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و  قالب مخصوص شیفون را با گنجایش یک‌ونیم لیتر چرب و آرد پاشی کنید.

آن‌گاه زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید و  زرده‌‌ها را همراه با نیمی از شکر و وانیل، با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.

سپس روغن و آب را به آن بیفزائید و با لیسک مخلوط کنید.  حالا سفیده  تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید و کرم تارتار و باقیمانده شکر را کم‌کم بیفزائید تا سفیده‌‌ها کاملا فرم بگیرند.

اینک زرده و سفیده همزده تخم‌مرغ‌ها را با هم مخلوط کنید و بعد آرد، بیکینگ پودر و دارچین را به آن بیفزایید. آن‌گاه شکلات چیپسی را درون مایه فراهم کرده بریزید و مخلوط سازید.

حالا مایه کیک را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 30 -40 دقیقه، در فر بپزید.  پس از 10 دقیقه کیک را از قالب درآورید و روی پنجره سیمی خنک کنید.  اینک روی کیک را با شکلات سفید بیارائید.

برچسب ها: کیک شیفونکیک دارچینیآشپزباشیمریم امیریکیک پزیکیک خانگیکیک شیفون دارچینیکیک های خوشمزهطرز تهیه کیک دارچینیمواد لازم کیک دارچینیدرست کردن کیک دارچینی تعداد بازديد: 451 تعداد نظرات: 4

نظرات

  • با سلام
    1.برای کیک تولد چه نوع کیکی مناسب است؟
    2.برای 10نفر چه میزان موادی لازم است؟
    3.اندازه ی قال 10نفری چقدر است؟
    4.چه جنس قالبی برای کیک های تولد مناسب است؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.با تشکر
    • پاسخ خانم افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی‌پزی: سلام، وقت بخیر. نوع کیک تولد کاملا سلیقه‌ای است و به ذائقه شما بستگی دارد. چنانچه بخواهید از کیک اسفنجی همراه با خامه و میوه استفاده کنید، برای 10 نفر کیکی با قطر 25 سانتیمتر با 7 عدد تخم‌مرغ کافی است. قالب‌های کیک را در جنس‌های مختلف، می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید.
  • با سلام
    آیا برای تهیه ی کیک تولد می توان به جای کیک اسفنجی از کیک شیفون استفاده کرد؟
    برای یک کیک 10 نفره باید با چند تخم مرغ کیک اسفنجی درست کرد؟
    باتشک

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است