Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 05:19

طرز تهیه کیک شیفون دارچینی

طرز تهیه کیک شیفون دارچینی

shooroshirin

6 0

آسان

مواد مورد نیاز

کیک شیفون دارچینی | طرز تهیه کیک شیفون دارچینی

مواد لازم برای 8 نفر

تخم مرغ 4 عدد

شکر 125 گرم

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

روغن مایع  80 میلی لیتر (یک‌سوم پیمانه)

آب 115 میلی لیتر

پودر کرم تارتار  یک‌چهارم قاشق چایخوری

آرد  160 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

دارچین 2 قاشق چایخوری

شکلات چیپسی  115 گرم

آشپزباشی - مریم امیری

طرز تهیه کیک شیفون دارچینی:

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و  قالب مخصوص شیفون را با گنجایش یک‌ونیم لیتر چرب و آرد پاشی کنید.

آن‌گاه زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید و  زرده‌‌ها را همراه با نیمی از شکر و وانیل، با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.

سپس روغن و آب را به آن بیفزائید و با لیسک مخلوط کنید.  حالا سفیده  تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید و کرم تارتار و باقیمانده شکر را کم‌کم بیفزائید تا سفیده‌‌ها کاملا فرم بگیرند.

اینک زرده و سفیده همزده تخم‌مرغ‌ها را با هم مخلوط کنید و بعد آرد، بیکینگ پودر و دارچین را به آن بیفزایید. آن‌گاه شکلات چیپسی را درون مایه فراهم کرده بریزید و مخلوط سازید.

حالا مایه کیک را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 30 -40 دقیقه، در فر بپزید.  پس از 10 دقیقه کیک را از قالب درآورید و روی پنجره سیمی خنک کنید.  اینک روی کیک را با شکلات سفید بیارائید.

برچسب ها: کیک شیفونکیک دارچینیآشپزباشیمریم امیریکیک پزیکیک خانگیکیک شیفون دارچینیکیک های خوشمزهطرز تهیه کیک دارچینیمواد لازم کیک دارچینیدرست کردن کیک دارچینی تعداد بازديد: 928 تعداد نظرات: 6

نظرات

  • با سلام
    1.برای کیک تولد چه نوع کیکی مناسب است؟
    2.برای 10نفر چه میزان موادی لازم است؟
    3.اندازه ی قال 10نفری چقدر است؟
    4.چه جنس قالبی برای کیک های تولد مناسب است؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.با تشکر
    • پاسخ خانم افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی‌پزی: سلام، وقت بخیر. نوع کیک تولد کاملا سلیقه‌ای است و به ذائقه شما بستگی دارد. چنانچه بخواهید از کیک اسفنجی همراه با خامه و میوه استفاده کنید، برای 10 نفر کیکی با قطر 25 سانتیمتر با 7 عدد تخم‌مرغ کافی است. قالب‌های کیک را در جنس‌های مختلف، می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید.
  • با سلام
    آیا برای تهیه ی کیک تولد می توان به جای کیک اسفنجی از کیک شیفون استفاده کرد؟
    برای یک کیک 10 نفره باید با چند تخم مرغ کیک اسفنجی درست کرد؟
    باتشک
  • سلام وقتتون بخیر و خدا قوت.1.جایگزین کرم تارتار در کیک شیفون چیه؟2.آیا امکانش هست کرم تارتار رو حذف کنیم؟ 3.روی بعضی کیک های تولد روی لایه ی خامه ی روی کیک یک لایه ی ژله ای هست میشه لطفا بفرمایید اون چیه؟ با تشکر
    • پاسخ خانم افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی‌پزی: سلام، وقت بخیر. کرم تارتار جایگزین ندارد! می‌توانید آن را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید و بهتر است آن را حذف نکنید! روی کیک‌های خامه ای را می‌توانید با ژله و یا بریلو بپوشانید.

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است