Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 خرداد 1398 - 03:09

کلوچه پنیر خامه‌ای و کرن‌بری

کلوچه پنیر خامه‌ای و کرن‌بری

shooroshirin6

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

 پودر مایه خمیر یک دوم قاشق چایخوری

 

شکر 20 گرم

 

آب ولرم 70 میلی لیتر (حدود یک چهارم پیمانه)

 

آرد نان 150 گرم

 

نمک یک دوم قاشق چایخوری

 

تخم مرغ همزده 20 گرم

 

کره نرم 30 گرم

 

کرن بری خشک 1 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم میانی:

 

پنیر خامه‌ای 120 گرم

 

شکر 20 گرم

آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

مایه‌خمیر، شکر و آب را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه روی کاسه را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه‌خمیر فعال شود.

حالا آرد، نمک، تخم‌مرغ، کره و مایه‌خمیر عمل آمده را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به‌دست آید. اکنون کرن‌بری را به خمیر بیفزائید و خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا خمیر صاف و یکدست شود.

سپس خمیر را در کاسه چربکرده قرار دهید، رویش را بپوشانید و 30 دقیقه کنار بگذارید تا حجم خمیر افزایش یابد. اکنون خمیر را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به شکل توپ درآورید.

حالا هر یک از خمیر‌ها را باز کنید و اندکی از مواد میانی را درون آن بگذارید و خمیر را ببندید. اینک خمیر را برگردانید و رویش وردنه بکشید.

خمیر‌ها را با فاصله از یکدیگر، در سینی چربکرده بچینید و رویش را بپوشانید. پس از 30 دقیقه، سینی را در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بگذارید و کلوچه‌ها را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه بپزید.  

روش تهیه مواد میانی: پنیر خامه‌ای و شکر را اندکی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

 

برچسب ها: کرن برینان پنیریکلوچه پنیر خامه‌ای و کرن‌بریکلوچه پنیریکلوچه با کرن بری تعداد بازديد: 710 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است