Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 3 تیر 1398 - 20:18

طرز تهیه کیک فنجانی نارگیلی

طرز تهیه کیک فنجانی نارگیلی

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک فنجانی نارگیلی

كره‌ی نرم 125 گرم

 

پوست لیموی رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

شكر ریز 150 گرم

 

تخم مرغ 2 عدد

 

پودر نارگیل 40 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

آرد 185 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

شیر 125 میلی‌لیتر

 

مواد لازم برای تهیه‌ی آیسینگ صورتی

 

پودر شكر 150 گرم

 

آب جوش حدود یك قاشق چایخوری

 

رنگ صورتی به میزان لازم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 طرز تهیه کیک فنجانی نارگیلی

فر(تاون) را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، گرم كنید و قالب‌های كوچك مافن را با كپسول‌های كاغذی بپوشانید.

آن‌گاه كره، پوست لیمو و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك شود. سپس تخم مرغ‌ها را بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا نارگیل، آرد، بیكینگ‌پودر و شیر را به مایه اضافه نمائید و مخلوط به‌دست آمده را بین قالب‌ها تقسیم كنید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر بپزید.

همین كه كیك‌ها خنك شدند، رویشان را با آیسینگ تزئین كنید و برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید.

روش تهیه‌ی آیسینگ

پودر شكر را در كاسه‌ای الك كنید و آب جوش را به تدریج بیفزائید تا صاف و روان شود. آن‌گاه قدری رنگ صورتی به آن اضافه كنید.

 

برچسب ها: کیک نارگیلیكیك فنجانیمواد لازم کیک نارگیلیطرز تهیه کیک فنجانی نارگیلیدرست کردن کیک نارگیلیطرز تهیه کیک فنجانی تعداد بازديد: 1167 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است