Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 24 آذر 1397 - 23:04

مینی کیک آناناس

مینی کیک آناناس

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود  20 عدد

کره آبکرده 50 گرم

شکر قهوه‌ای روشن 225 گرم

آناناس خرد کرده 400 گرم

گلسه چری (گیلاس شکری شده) 14 عدد

کره نرم شده 100 گرم

شکر 180 گرم

تخم مرغ 3 عدد درشت

آرد 180 گرم

بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری

آرد ذرت 30 گرم

شیر 125 میلی لیتر (یک‌دوم پیمانه)

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

قالب‌های مافین را با کره آبکرده (50 گرم) چرب کنید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم نمائید.

آن‌گاه شکر قهوه‌ای و آناناس را با هم مخلوط سازید و آن را  به مقدار مساوی در قالب‌ها بریزید.

سپس در وسط هریک از قالب‌ها یک گلسه چری بگذارید. حالا کره و شکر را در کاسه مناسبی بریزید و 2-3 دقیقه با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخم‌مرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.

اکنون مخلوط الک کرده مواد خشک و شیر را به طور یک در میان به مایه بیفزائید و هم بزنید. این مایه فراهم کرده را بین قالب‌ها تقسیم کنید و کیک‌ها را به مدت تقر یبی 20-25 دقیقه در فر بپزید.

بعد از پخت، کیک‌ها را 5 دقیقه در قالب نگه دارید و بعد آنها ر ا روی پنجره سیمی بر گردانید و بگذارید خنک شوند.

حالا مینی کیک‌های آناناس را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

برچسب ها: کیک آناناسمینی کیکآشپزباشیمهدیس رحیمیانمینی کیک آناناسطرز تهیه مینی کیک آناناس تعداد بازديد: 248 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است