Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 28 تیر 1398 - 13:08

کیک به و هل

کیک به و هل

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

کره نرم شده 250 گرم

شکر  200 گرم

هل سائیده 1 قاشق چایخوری

تخم‌مرغ  3 عدد

پودر بادام   60 گرم

شیر  180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

آرد نول  340 گرم

بیکینگ‌پودر   2 قاشق چایخوری

نمک   1 پینچ

خامه قنادی همزده و فرم گرفته  حدود  400 گرم

به پخته و مربا کرده  2 عدد

مواد لازم برای تهیه مربای به

به درشت  2 عدد

آب  750 میلی‌لیتر (3 پیمانه)

چوب دارچین  2-3 عدد

دانه هل  4-5 عدد

شکر  250 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

ابتدا مربای به را آماده کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.

آ‌ن‌گاه فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب عمیقی را به گنجایش تقریبی 2 لیتر چرب نمائید و آرد بپاشید.

آن‌گاه کره، شکر و هل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس بادام را بیفزائید. حالا شیر و مخلوط مواد خشک را به طور یک در میان، درون این مایه بریزید و هم بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.

اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 50-55 دقیقه در فر بپزید.

کیک را پس از 10 دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجرة سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.

اینک کیک را به سه قسمت مساوی برش دهید و لایه‌های کیک را قدری با شربت رقیق شدة به مرطوب کنید و با خامه و مربای به بپوشانید.

آن‌گاه لایه‌های کیک را روی هم قرار دهید و کیک را با باقیمانده خامه و مربا بیارائید. اینک کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.

برچسب ها: کیک عصرانهآشپزباشیافسانه ظروفیکیک خوشمزه خانگیکیک بهکیک به و هلروش تهیه کیک بهمواد لازم برای تهیه کیک به تعداد بازديد: 532 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است