Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 07:35

کاپ کیک زردآلو و هویج

کاپ کیک زردآلو و هویج

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود  18 عدد

روغن مایع 80 میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)

شکر 100 گرم

تخم‌مرغ 1 عدد

هویج ریز رنده کرده 1 پیمانه

گردوی آسیاب کرده 40 گرم

آرد 110 گرم

بیکینگ‌پودر یک‌دوم قاشق چایخوری

مخلوط هل و دارچین یک‌دوم قاشق چایخوری

قیسی نرم (ریز خرد کرده) 1 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای کرم پنیرو لیمو:

پنیر ماسکارپونه 90 گرم

کره نرم شده 30 گرم

پوست لیمو (رنده کرده) 1 قاشق چایخوری

پودر شکر الک کرده حدود  200 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب‌های کاپ کیک را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید.

آن‌گاه روغن، شکر و تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد هویج و گردو را به آن بیفزائید.

سپس مخلوط الک کرده آرد، بیکینگ‌‌پودر و ادویه را همراه با قیسی درون مایه بریزید و هم بزنید.

حالا مایه فراهم کرده را در قالب‌ها بریزید و کاپ کیک‌ها را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید.

همینکه کاپ کیک‌ها خنک شدند، رویشان را با کرم پنیر و قیسی خرد کرده بیارائید.

روش تهیه کرم پنیر و لیمو: پنیر و کره را اندکی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه پوست لیمو را بیفزائید و بعد پودر شکر را کم کم درون کرم بریزید و مخلوط کنید.

برچسب ها: کاپ کیکآشپزباشیافسانه ظروفیکاپ کیک هویج و زردآلوکاپ کیک خوشمزهکاپ کیک با تزیین کرم لیمو و پنیرکاپ کیک های عصرانهکرم لیو وپنیرمواد لاز مبرای تهیه کاپ کیک هویج و زردآلو تعداد بازديد: 1565 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است